Fanoušci
včera | Klub

Zahájení sezony se blíží! Co čeká fanoušky v Parku Na Větvi?

Po návratu z Německa budou mít hradečtí hokejisté napilno, kromě přípravy na další přípravné střetnutí s Mladou Boleslaví je čeká také akce s fanoušky královéhradeckého klubu. Mountfield HK totiž v pondělí 2. září v Parku Na Větvi zahájí novou sezonu, nabídne program plný soutěží pro děti, představení nových dresů, možnost zakoupení nové ročenky a chybět nebude ani stánek fanshopu Mountfieldu HK. V 16:00 také autogramiádu hráčů A-týmu.

První školní den je letos naplánován na pondělí 2. září. Děti tak jako obvykle nakouknou zpátky do školy, pozdraví se s paní učitelkou nebo panem učitelem, s kamarády a následně mohou všichni společně vyrazit do Parku Na Větvi. Zde pro ně totiž bude již od deseti hodin připraven doprovodný program v podobě soutěží nejenom s hokejovou tématikou. Zkrátka nudu v Parku Na Větvi děti rozhodně nezažijí!

Program s hokejovým klubem Mountfield HK

Akce je volně přístupná, navíc permanentkáři Mountfieldu HK se mohou těšit na vstupenku na atrakci v korunách stromů zcela zdarma, stačí přijít s permanentkou na pokladnu Parku Na Větvi, ukázat sedmimístný kód permanentky a proti tomu Vám bude vydána jedna volná vstupenka na atrakci. A je na fanoušcích, jestli volnou vstupenku využijete už během závěru prázdnin, zahájení sezony 2. září nebo kdykoliv do konce letošního října.

Po zakoupení vstupenky do síťového bludiště obdrží každé z dětí kartičku, na kterou budou na jednotlivých stanovištích sbírat razítka, díky kterým si budou moci odnést zajímavé ceny v podobě hokejových rozvrhů, pastelek a omalovánek. A navíc se díky tomu stanou součástí velkého slosování o zbrusu nový dres, ve kterém budou hokejisté Hradce bojovat v nadcházejícím ročníku Tipsport extraligy.

V Parku Na Větvi to bude žít už od 10:00, ve 14:00 se ale mikrofonu zhostí spíkr hradeckého klubu Tomáš Borovec a bude vyprávět nejenom o nové sezoně, která se kvapem blíží. Hosty jeho povídání budou i členové A-týmu, takže se dozvíte i exkluzivní informace z příprav na novou sezonu. Jako již tradičně nebude chybět ani předsezonní autogramiáda. Na tu se v 16:00 dostaví prakticky kompletní A-tým, který se chystá na start extraligy, ještě předtím ale proběhne představení nových extraligových dresů, které fanoušci v Parku Na Větvi uvidí vůbec jako první! O důvod více dorazit! V 16:30 pak proběhne losování z kartiček soutěžících ze soutěžních stanovišť a jeden ze šťastlivců a soutěžících si odnese domů právě nový hradecký dres.

Scházet nebudou ani soutěže o klubový merch nebo další klubové ceny během autogramiády, které si budou moci fanoušci nechat třeba klidně rovnou podepsat od hokejistů Hradce Králové. K zakoupení za 250 korun již bude také zbrusu nová ročenka pro sezonu 2024/25, jako obvykle nabitá obrovskou spoustou zajímavých informací o hradeckém hokeji. A chybět nebude ani stánek fanshopu Mountfieldu HK.

Co všechno mohou děti vyhrát díky soutěžím v Parku Na Větvi?

  • 1. cena: Dres Mountfieldu HK pro novou sezonu 2024/25
  • 2. cena: Roční vstupné do Parku Na Větvi
  • 3. cena: Tričko Mountfieldu HK z nové kolekce navržená grafikem Janem Štokmanem
  • 4. cena: Celodenní vstupné do Parku Na Větvi
  • 5. cena: Šála Mountfieldu HK
  • 6. cena: Celodenní vstupné do Parku Na Větvi
  • 7. cena: Kšiltovka Mountfieldu HK
  • 8. cena: Celodenní vstupné do Parku Na Větvi
  • 9. cena: Tričko Mountfieldu HK z nové kolekce
  • 10. cena: Celodenní vstupné do Parku Na Větvi
  • 11. cena: Celodenní vstupné do Parku Na Větvi
    • Co čekat v Parku Na Větvi?

      Park Na Větvi tvoří unikátní soustava tří síťových hřišť zavěšených v korunách stromů propojených s 3D bludištěm, které je složeno ze síťových překážkových drah rozprostřených ve třech patrech nad sebou. Síťové bludiště v korunách stromů obsahuje mnoho zábavných prvků, které otestují motorické dovednosti. Jednotlivé herní plochy jsou propojeny visutými lávkami. Celá atrakce vrcholí sjezdem unikátním tobogánem z výšky necelých 10 metrů. Pohybová atrakce je natolik bezpečná, že na rozdíl od klasických lanových center nevyžaduje žádné osobní lanové jištění.

      Přijďte společně s Mountfieldem HK zahájit 2. září hokejovou sezonu i nový školní rok pravou nohou!