Fanoušci
před 3 dny | Marken.cz

Unikátní vzpomínky na MS v Praze přináší kniha Srdce mistrů

Mistrovské vzpomínky si zaslouží zlaté písmo. Připomeňte si průběh šampionátu v Praze a Ostravě, jeho statistiky či zajímavosti. V exkluzivních rozhovorech k vám promluví zlatí hoši, z fotografií na vás dýchne nezapomenutelná atmosféra. Všechny hokejové zážitky z MS 2024 v jedné knize.

Kniha nabízí jedinečné rozhovory s 12 hráči (Dostál, Nečas, Červenka, Sedlák, Kempný, Špaček, Hájek, Kundrátek, Ščotka, Beránek, Flek, Kondelík + kustod Kopecký) a krásné fotografie Jakuba Knapa. Ale k tomu ještě mnohem více:

  • Rekapitulace turnaje, včetně přípravy i zlatých oslav
  • Vzpomínky hráčů i realizačního týmu
  • Exkluzivní rozhovory i 13 osobních příběhů
  • Detailní statistiky
  • Perličky a historické zajímavosti o zlaté partě

Co stálo za vzestupem českého nároďáku? Proč celý tým působil tak jednotně? A pod obrovským tlakem hrál sebevědomě? Odpovědi na všechny otázky, co vás k domácímu MS 2024 napadnou, najdete právě v nové knize.

V exkluzivních rozhovorech k Vám promluví zlatí hoši, druhou polovinu zlatého kádru poznáte díky osobním příběhům. O každém hrdinovi se dozvíte, co prožíval v květnu 2024. A nezapomněli jsme se zeptat ani na divoké oslavy. Koupit knihu si můžete skrze e-shop se sportovními publikacemi marken.cz, do konce října navíc za akční cenu 399 korun.

🏆 Na MS v Praze se bude vzpomínat ještě dlouhé roky, připomenout si zlatý šampionát můžete skrze unikátní knihu Srdce mistrů s rozhovory, které si nikde jinde nepřečtete 📖 Objednávat můžete na Marken.cz.

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Středa 23. října 2024