Aktuální zprávy z klubu
dnes | Klub

Tři drápy, tři sady. Mountfield HK představuje nové dresy

Mountfield HK představuje nové dresy pro extraligovou sezonu 2024/25. V nadcházejícím ročníku budou hokejisté Hradce Králové využívat rovnou tři sady dresů, kromě domácí černé a venkovní bílé varianty totiž přibyde také alternativní trikot v červené barvě, kterou Východočeši obléknou ve vybraných utkáních. Dresy si již nyní můžete objednat ve fanshopu Mountfieldu HK.

Dominantou dresu je podobně jako v minulých letech logo klubu na přední straně, na domácí černé variantě bylo letos poprvé zvoleno jednobarevné logo, které zapadá do celého designu dresu. Logo Mounfieldu HK je přitom umístěno na lvích drápech, které se propisují napříč grafickým vizuálem, jenž byl pro sezonu 2024/25 zvolen.

Skrze dresy prochází rovněž drobný pattern, který dodává dresu na originalitě, samotný vzorek doplňují také pruhy na bocích a rukávech v odlišných odstínech. Do nové sezony vstoupil Mountfield HK s heslem Zažij s námi emoce! a právě tři klíčové emoce spojené s klubem – hrdost, pokora, víra – jsou součástí límečku dresu, které tak budou hráčům a fanouškům vždy potřebně na očích.

Poprvé se pro letošní sezonu rovněž podařilo dojednat s partnery klubu i BPA sport marketing použití jednobarevných reklam na tmavé a alternativní sadě, a to nejen na dresech, ale také na kalhotách. Mountfield HK velice děkuje uvedeným partnerům za spolupráci a vstřícnost, díky které působí celý design velice čistě, jednotně a moderně. Podobně jako v minulé sezoně jsou klubové logo vpředu a čísla vzadu vyšité.

Dresy pro novou sezonu vznikly ve spolupráci marketingového oddělení a grafického designéra Jana Štokmana, který se zasloužil o tvorbu vánočních dresů v sezoně 2023/24 a připravuje rovněž grafické vizuál na sociální sítě a web klubu. Představovací video vzniklo ve spolupráci klubu a hradeckého kreativního studia AD-Sound.