Aktuální zprávy z klubu
pá 20.9.2024 | Klub

Praktické informace pro fanoušky před zápasem s Kometou

První domácí zápas přináší vždy novinky. A nejinak tomu bude i v případě utkání s brněnskou Kometou ve 2. kole Tipsport extraligy. Klub proto fanoušky informuje o důležitých informacích ohledně parkování, vstupu na stadion, bezpečnostních opatření.

  • Časy: Utkání začíná v pátek 20. září v 18:00, brány ČPP Arény se otevřou ve 16:30, tedy 90 minut před jeho začátkem.
  • Parkování: Zpoplatněné parkování je se startem extraligových utkání k dispozici v parkovacím domě RegioCentrum přímo naproti ČPP Aréně či na okolních parkovacích místech. Bezplatné parkování je možné u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A (Objekt společné výuky) v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba 5 minut chůze. Na parkovišti je možné ponechat vůz nejdříve 90 minut před začátkem utkání, neprodleně po jeho konci je nutné parkoviště opustit.
  • Dopravní situace: Z důvodu rekonstrukce křižovatky Mileta došlo ke změnám v dopravě v okolí ČPP Arény. Upraveny byly také některé trasy MHD. Prosíme řidiče, aby sledovali přechodné úpravy a značené objízdné trasy v místě rekonstrukce křižovatky Mileta. Pomocí tohoto značení budou přes okružní křižovatku Brněnská navedeni k ČPP Aréně. Parkovací kapacity jsou v blízkosti zimního stadionu omezené. Hokejový klub ve spolupráci s Městskou policí Hradec Králové doporučuje využít například parkoviště u Flošny. Veškeré informace, týkající se rekonstrukce křižovatky Mileta (MHD, objízdné trasy pro cyklisty i pěší atd.) najdete na webových stránkách města Hradce Králové.
  • Fanzóna: Před utkáním s Kometou bude před ČPP Arénou připravena fanzóna, jejíž součástí budou stánky stánky Zmrzliny od Klokana – projekt Martina Štohanzla nebo občerstvení Cool Teamu. Hudební podkres bude mít na starost Hit Rádio Černá Hora, další aktivity obstará Futurum Hradec Králové, děti si budou moci zahrát i Stiga hokej.
  • Vstup na stadion: Bude umožněn standardně hlavním vchodem (hosté budou mít vyčleněn vlastní koridor), permanentkáři mohou využít rovněž vchod od Jiráskových sadů. Fanoušci by měli dorazit s dostatečným předstihem, aby se vyhnuli případným frontám – u vstupu totiž musí počítat s osobními prohlídkami.
  • Zakázané předměty a omezení vstupu: Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Kompletní znění návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, naleznete na této stránce.
  • Fanoušci hostů: Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude průchozí.
  • Monitoring: Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.
  • Catering v ČPP Aréně: Nainstalované televize s nabídkou, nový sortiment i rozdělení stánků. Hlásíme novinky z cateringu před prvním domácím zápasem extraligové sezony. A změny naleznete také v Gastromapě ČPP Arény.
  • Choreo box pro fanoušky: Vratné kelímky bude po utkání možné vrátit ve vybraných stáncích, kromě toho budou moci fanoušci svůj kelímek vložit do choreo boxu, výtěžek z něj poputuje hradeckým fanouškům, kteří jej využijí nejenom na tvorbu nových prezentací.
  • Vstupenky: V prodeji je stále dostatek vstupenek, které jsou aktuálně k dispozici skrze on-line prodej.