Aktuální zprávy z klubu
před 3 dny | Adam Novotný

Pozdravy ze Straubingu. Zápasový den očima Adama Novotného

A-tým odcestoval do Straubingu, kde se bude až do soboty společně chystat na novou sezonu. Turnaj v Německu znamená dva zápasy, ale také volný den, které mužstvo stráví pospolu a trochu utmelí partu. Hráči Mountfieldu se navíc s fanoušky podělí o svoje dojmy přímo ze Straubingu na klubovém webu. Po Martinu Štohanzlovi dostal stejný úkol benjamínek hradeckého kádru – Adam Novotný. Jak popisuje zápasový den s Norimberkem?

Ahoj, zdravím ze Straubingu! Po Štohym jsem dostal za úkol popsat vám svůj den i já, takže můžeme jít na to.

Začneme od rána. Budíček jsme měli v 7:30, potom jsme šli na hotelovou snídani, po které každý vyrazil individuálně na zimák, což zabralo zhruba patnáct minut pěšky. A tam následovalo rozbruslení od devíti hodin, na ledě jsme byli asi půl hodiny. Potom přišla na řadu cesta zpátky na hotel a oběd, po kterém jsme měli chvilku odpočinku a pak jsme si mohli vybrat, jak dorazit na zimák – autobusem nebo pěšky, podle toho, co každý preferoval.

Po odpočinku jsme tedy nakonec šli na zimák, kde jsme měli dvě hodiny před zápasem sraz. Následovaly přípravy na zápas, každý individuálně podle toho, co má rád a na co je zvyklý. Zápas s Norimberkem jsme bohužel prohráli 2:3, ale myslím si, že to bylo velmi vyrovnané. Bohužel se nepoštěstilo, ale duel to byl kvalitní a vyrovnaný.

Hned po zápase jsme šli společně na večeři do restaurace. Opět to bylo velmi dobré – forma švédských stolů, každý si dal, co má rád. Večer nás čeká takový menší team-building, jdeme si sednout společně celý tým do restaurace a trošku se stmelit. Pak už jen večerka a spát.

Zítra máme od sedmi do deseti individuální snídani, aby se každý vyspal, jak potřebuje. Pak nás čeká trénink, máme tam psaný led myslím na hodinu. A volné odpoledne. Ještě nemáme žádné plány, takže uvidíme, co vymyslíme. Třeba se půjdeme jen projít po městě, uvidíme. Zítra by to měl být takový volnější den, takže budeme asi spíš odpočívat.

V sobotu pak odehrajeme další zápas a pojedeme domů. Myslím, že jsem nic nezapomněl. Tak se mějte!