Aktuální zprávy z klubu
před 2 dny | Kryštof Lang

Pozdravy ze Straubingu. Jak Kryštof Lang strávil volný den?

A-tým odcestoval do Straubingu, kde se bude až do soboty společně chystat na novou sezonu. Turnaj v Německu znamená dva zápasy, ale také volný den, které mužstvo stráví pospolu a trochu utmelí partu. Hráči Mountfieldu se navíc s fanoušky podělí o svoje dojmy přímo ze Straubingu na klubovém webu. Po duu Martin Štohanzl & Adam Novotný dostal stejný úkol další z mladíků na hradecké soupice – Kryštof Lang. Jak dvaadvacetiletý útočník s velmi dobrou střelou popisuje volný den ve Straubingu?

Zdravím všechny ze Straubingu! Chtěl bych vám i já, stejně jako předtím Štohy a Novas, popsat náš den a všechno, co jsme tady v Německu dělali.

Pojďme na to. Vzhledem k tomu, že jsme ve čtvrtek hráli, tak jsme měli takový regenerační den, který nám začal budíčkem někdy v devět hodin ráno. Protože je příprava fakt docela náročná, tak jsem využil možnost a spal co to šlo. Budík jsem měl nastavený na 9:15. Už od sedmi do deseti jsme měli k dispozici snídani, takže každý na ni mohl vyrazit, jak potřeboval.

Následně jsme individuálně vyrazili pěšky na zimák, kde jsme měli od 11:15 led, nějakou zhruba hodinku. Po ledě se každý protáhl a udělal, co pro svoje tělo potřebuje. Následoval oběd, po kterém jsme měli volný program.

Já konkrétně jsem zvolil lehkýho šlofíka, pak jsme spolu s Novasem juniorem i seniorem, Ticháčkem a Štohym navštívili hotelový wellness – sauny, vířivky a celkově odpočinkové místnosti. To bylo super! Pak jsme se šli projít ještě do města, okouknout to na náměstí a celkově se podívat, jak to tady vlastně vypadá.

Následovala večeře a potom společný meeting, kde jsme si na videu ukázali nějaké věci ze zápasu s Norimberkem a taky se už začali připravovat na zítřek. Uvidíme, jestli zbyde čas na nějakou volnou zábavu – možná proběhnou nějaké karty nebo tak něco.

Ale pak už půjdeme spát, abychom byli připraveni na zítřek. Od 18:00 nás totiž čeká zápas se Straubingem, tak nám držte palce. Ahoj!