Fanoušci
čt 24.10.2024 | Klub

Hrané extraligové puky v aukci: Motiv #42 i gólové střely Lvů

Chcete mít doma puky, se kterými se hokejisté Mountfieldu prosadili proti Spartě, navíc díky rozlučce s Petrem Koukalem i s motivem čísla 42? Nebo kotouč, se kterým Ralfs Freibergs rozhodl derby? Nebo ty se kterými se hrálo jedno z nejšílenějších utkání v dějinách extraligy proti Vítkovicím? V aukci na webu GotAuthentic je nyní můžete získat! Aukce běží do čtvrtka 31. října!

Aukce zápasových puků nejen z rozlučky s Petrem Koukalem

Jde o speciální puky s číslem 42, se kterými se odehrál vítězný souboj se Spartou, a to včetně některých z těch, které skončily za zády brankáře Tomáše Voleveckého. V aukci je rovněž osm z devíti gólových puků z divokého duelu s Vítkovicemi. A jako bonus bude v aukci také puk, se kterým zaznamenal vítěznou trefu v derby s Pardubicemi zadák Ralfs Freibergs. Vybrané hrací předměty jsou také obstarány autogramem daného hokejisty.

Cena za puky startuje na hodnotách pod tisíci korunou, je tak šance vydražit kotouč za výhodnou cenu. Aukce končí ve čtvrtek 31. října 2024 v 18:01, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout, vzhledem k tomu, že aukce budou končit postupně za sebou po třech minutách.

Rovněž platí, že příhoz v poslední minutě aukce přidá k času dalších šedesát sekund. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.gotauthentic.com.

Po ukončení aukce bude portálem GotAuthentic všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí a zaplacení vydražené položky. Zapojte se i vy a zajistěte si originální puk z extraligového zápasu Mountfieldu HK!