Fanoušci
út 25.6.2024 | Klub

Fotbal & Autogramiáda! Lvi vyrazí na hřiště Sokola Malšovice

AKTUALIZOVÁNO: Hokejisté Mountfieldu HK pomalu finišují letní přípravu na novou sezonu. Co je však opět nemine je fotbalové utkání, to sehrají svěřenci Tomáše Martince už ve čtvrtek 27. června na hřišti TJ Sokol Malšovice, účastníka hradeckého okresního přeboru. Chybět nebude ani autogramiáda, na kterou dorazí i některé nové posily v čele se Stanislavem Škorvánkem. A nebo také známé tváře jako Alex Tamáši nebo Kevin Klíma, tahákem pak bude přítomnost Olivera Okuliara, nově již hráče se smlouvou v NHL. Připraven je bohatý doprovodný program i spousta zábavy.

Pište si do diářů, Hradečáci. Ve čtvrtek 27. června se hráči opět setkají s fanoušky. Nejprve přijde na řadu fotbalový zápas v Malšovicích, který odstartuje v 16:30.

TJ SokolMalšovice
TJ Sokol Malšovice je tradičním účastníkem královéhradeckých fotbalových soutěží, sezonu 2022/23 strávili Malšovičtí ještě v krajské 1.B třídě, od ročníku 2023/24 se stali součástí hradeckého okresního přeboru, ve kterém skončili na páté příčce.

V minulém roce hokejisté na pažitu prolomili sérii proher a porazili Nový Hradec jak v samotném zápase, tak také v penaltovém rozstřelu. Výhru 2:0 vystřelil svými góly Lukáš Pajer, který se ale přesunul za novou výzvou. Kdo jej na střelecké listině nahradí? To zjistí fanoušci v Malšovicích, kde se odehraje duel ve formátu dvou poločasů po pětačtyřiceti minutách. I když může dojít i ke změně délky utkání. Vstupné na utkání bude dobrovolné, výtěžek poputuje na podporu rekonstrukce zázemí fotbalového klubu TJ Sokol Malšovice.

Následně se po skončení fotbalového měření sil vše přichystá na autogramiádu přítomných hokejistů, a to včetně několika nových akvizici – Jakuba Poura nebo slovenských reprezentantů Martina Bučka a Stanislava Škorvánka. Podobně jako v minulých letech budou scházet hráči ze zámoří, kteří se na novou sezonu připravují individuálně. Dorazí ale Kevin Klíma nebo Alex Tamáši! Velkým tahákem ale bude přítomnost Oliho Okuliara, nedávné hradeckého útočníka, který od nové sezony bude bojovat o místo v organizaci vítěze Stanley Cupu – týmu Florida Panthers.

Chybět však rozhodně nebude ani doprovodný program! Celým fotbalovým odpolednem na hřišti TJ Sokol Malšovice bude doprovázet mladá hradecká pop-rocková kapela s názvem Poslední Session, vystoupení si pro fanoušky připravila také taneční skupina A-TEAM Hradec Králové. Chybět nebudou ani speciální soutěže o klubový merch Mountfieldu HK a další cenné relikvie. Fotbalové odpoledne v Malšovicích odstartuje ve čtvrtek 27. června již v 16:30. U toho nemůžete chybět!


Organizátor upozorňuje na omezenou možnost parkování u fotbalového hřiště (Sportovní ulice na zadním fotbalovém hřišti) a doporučuje využít městskou hromadnou dopravu. Nejbližší zastávkou u hřiště je ta s názvem U Čechů, kam zajíždí linky 7 a 17.

.

⚽ I letos nás čeká fotbalové odpoledne spojené s autogramiádou. Tentokrát ale na trávníku Sokol Malšovice! Uvidíme se 27. června. A dorazí taky jeden floridský Panter 😎 ➡️ mountfieldhk.cz/clanek.asp?id=12840

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 13. června 2024