Fanoušci
před 3 dny | Klub

Dresy z přípravných zápasů? Můžou být vaše! Aukce započala

Pro přípravné zápasy letos Mountfield HK obléká speciální červenou sadu dresů. A ty nyní mohou zamířit i mezi královéhradecké fanoušky. Klub totiž spustil aukci, jejíž součástí jsou i dresy všech hradeckých posil jako Stanislav Škorvánek a Filip Novotný nebo Dávid Mudrák, Martin Bučko, Ryan Dmowski, Oskars Batna či Jakub Pour. Zajistěte si trikot svého favorita!

Aukce červených dresů z přípravných zápasů před sezonou 2024/25

Jde o červenou sadu dresů, které byly určeny pouze pro přípravu před sezonou 2024/25, ve které hradečtí hokejisté odehráli duely s Fehérvárem, Spartou nebo Norimberkem. Zajistit si tak můžete hrané trikoty většiny hráčů A-týmu, včetně prakticky všech noviců na soupisce východočeského celku v čele s Ryanem Dmowskim, Jakubem Pourem nebo Dávidem Mudrákem.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je 2 500 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí ve čtvrtek 12. září 2024 v 18:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo v 18:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 17:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednout v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné. Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!